Kommer #lillygrammene til å bli ferdig i tide?

Det verste Benedicte kan tenke seg er at en bestemor blir skuffet i stedet for at hun blir glad. Se for deg en bestemor som åpner postkassen og der er det tomt for #lillygram. Ingen barnebarnbildebrev til henne nei! Ja hun får gå inn igjen i huset da, det er ikke noe annet å gjøre med den saken.

Lilly sørger for at bestemor får barnebarnbildebrev.
Lilly sørger for at bestemor får barnebarnbildebrev.

Hva kan føre til en slik forsinkelse?

Benedicte har et klart bilde av hvordan #lillygrammene skal se ut for at de skal være bra nok. Hun kommer ikke til å sende ut et produkt som ikke oppfyller hennes kvalitetskrav. Det vet hun. Da blir det å finne en ny maskin og prøve å printe ut på nytt. Løsningen hun liker best er å STARTE med den beste trykkemaskinen hun vet om. Lillys egen magiske monstermaskin, Lille Lilly! Lille Lilly trykker akurat rett kvalitet. Problemet er at Lille Lilly har humørsvingninger. Benedicte vet at hun ikke kan nevne det når Lilly eller Lille Lilly er i nærheten, men den enorme maskinen har et enormt ego. Lunefull er ikke et feil ord å bruke. Ondskapsfull blir å trekke det for langt, men Benedicte mistenker at Lille Lilly ikke bryr seg om mennesker. Ikke så mye ihvertfall. Den eneste personen Benedicte tror Lille Lilly bryr seg om er Lilly. Kanskje Lille Lilly nekter å printe #lillygram? Så Bendicte grugleder seg til i morgen. Da skal hennes team produksjonsette den viktigste tjenesten hun har laget til nå. Og for første gang er det en ikkedigital tjeneste, bilder på ark ikke piksler på en skjerm.

Hvis du vil vite hvordan det går videre med Benedicte, meld deg på nyhetsbrevet til lillyapps ved å sende en e-post til ola@lillyapps.no

2 kommentarer om “Kommer #lillygrammene til å bli ferdig i tide?”

Legg inn en kommentar