Tips til lesestoff om teknologi og sånt

På ukens Girl Geek Dinners var tema «Teknologi journalistikk av og for menn». Vi var hos Medietek som eier nettsider som harware.no og dinside.no. Jeg henger lite på disse nettstedene og det viste seg at det er mange damer med meg!

Så hvordan holder jeg meg oppdatert på teknologi og sånt? Jeg som visstnok er en av disse sjeldne skapningene «damer som er interessert i tekologi». Jeg har slengt på «og sånt» da ingen av mine tips handler kun om teknologi!

1. Fast Company

Jeg digger Fast Company!

Veldig bra innhold, bra layout og kule bilder. Forsiden plukker det beste fra Co.Design, Co.Exist, Co.Create og Co.Labs, så det er mulig å hoppe rett til en av disse direkte hvis du ikke synes alle temaene er like interessante.

2. Mashable

Jeg går sjelden inn på mashable.com for å lete etter noe å lese, men jeg liker dem på facebook og innimellom dukker det opp bra stoff.

3. Springwise

Springwise skrive om nye foretningsidéer. Disse er ofte relatert til teknologi, men ikke alltids. Uansett mye spennende som dukker opp her!

4. Flipboard

Flipboard er ikke en nyhetskilde, men et verktøy (app) for å lese innhold fra mange ulike kilder. Kilder kan være dine sosiale strømmer, eller kurerte seksjoner/magasiner laget av Flipboard med mer.

Du kan flippe igjennom innhold fra en og en kilde, eller flippe deg igjennom «Cover Stories» som er den funksjonen jeg bruker mest. I «Cover Stories» hentes det mest populære innholdet fra alle dine kilde/seksjoner/magasiner.

Jeg har satt opp Flipboard til hente innhold fra twitter, facebook og instagram. I tillegg følger jeg Fast Company og Wired pluss Flipboards kurerte seksjoner Technology og Apps.

Benedicte i KK
Ser ut som jeg anbefalte Flipboard i KK back in 2011 også 😀

Hvordan holder du deg oppdatert? Del i kommentarfeltet!

Har du noen tips til gode podcaster blir jeg ekstra glad, for jeg er på leting etter noe å høre på mens jeg prøver å runde 10.000 skritt om dagen 😉

2 kommentarer om “Tips til lesestoff om teknologi og sånt”

    1. Takk for tips og lykkeønskninger! Håper å kunne samle nok tips til en egen podcastversjon av denne bloggposten 😀

      Springwise lukker tilgangen til bloggposter etter en måned eller noe, så fint å bokmerke det de peker til, ikke selve bloggposten …

Legg inn en kommentar